Roll-In staat bekend om zijn ouderwetse gastvrijheid en klantvriendelijkheid.

Op vakkundige wijze bieden wij de beste service voor uw auto.

Roll-In is een allround garagebedrijf en is gevestigd in Scheveningen. Bij de Roll-In kun je terecht voor alle soorten reparaties, onderhoud en apk-keuringen. In 2006 is Roll-In opgericht door Eric de Roode.

Alle SOORTEN auto’s en klassiekers

ONDERHOUD EN REPARATIES VOOR ELK TYPE AUTO

Eric heeft 10 jaar in Californië (Amerika) gewoond en heeft daar na de high school de opleiding automotive gedaan. In Californië is naast de liefde voor auto’s ook een andere passie ontstaan, namelijk die voor het golfsurfen. Beide passies heeft Eric eind jaren 80 mee terug genomen naar Scheveningen en dat is goed terug te zien in het bedrijf.

Roll-In is een autogarage voor alle merken en type auto’s. Bij Roll-in kun je naast de moderne auto ook terecht met je Amerikaanse wagen en klassiekers als de VW Kever en surfbusjes als de VW T1 tot en met de VW T5.

Regelmatig uw auto onderhouden is niet alleen belangrijk voor uw rijveiligheid, maar ook voor uw rijcomfort en de levensduur van uw auto.
ONDERHOUD

Onderhoud ter bevordering van uw rijveiligheid, rijcomfort en de levensduur van uw auto.

APK-KEURING

Wettelijke APK-keuringseisen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie.

reparaties

Professioneel schadeherstel en reparatie van alle soorten auto’s.  

WINTER CHECK

Veilig rijden in de kou begint met een wintercheck van uw auto in combinatie met een banden wissel.

ROLL-IN

ONDERHOUD EN APK-KEURING

Tijdens de APK-keuring wordt uw auto in onze werkplaats gecontroleerd op alle wettelijke APK-keuringseisen op het gebied van verkeersveiligheid, milieu en registratie. Denk hierbij aan onder andere de remmen, de banden en verlichting. Mochten er zaken niet in orde zijn dan voeren wij pas werkzaamheden uit nadat we dit met de klant hebben besproken en een akkoord hebben ontvangen.


Door uw auto regelmatig te laten controleren kunnen wij vroegtijdig problemen signaleren en verhelpen. Zo voorkomt u dat u grotere problemen met uw auto krijgt. Bij de onderhoudsbeurt worden ook punten beoordeelt die niet binnen de APK-keuringseisen vallen, maar wel invloed hebben op het rijcomfort. Denk hierbij aan het controleren en eventueel verversen van motorolie, koelvloeistof of remvloeistof. Zo kunt u na de onderhoudsbeurt en APK-keuring weer veilig en comfortabel de weg op.

Heeft u een vraag over onze diensten of wilt u een afspraak maken?